Egyptische Buikdansschool Naima
info@naima.nl
+31 644 818 040

Reacties

Afgelopen maandag moest ik aan je denken. Ik realiseerde mij weer eens hoe waardevol jouw lessen voor mij zijn. Tijdens de zwangerschapsyoga ging het over de juiste stand van het bekken en ineens kwam weer het beeld van het -naar voren krullende staartje- in mij op. Door dat in te beelden, is het ineens zo gemakkelijk om in mijn kern te gaan staan en zo ook mijn kindje in mijn kern te dragen. Alsof het naar voren krullende staartje een soort handje is waarmee ik mijn kindje stevig en liefdevol bij mij kan houden. Zo belangrijk om dat ook daadwerkelijk te doen voor mij en voor mijn kindje. Zo dankbaar voor jouw lessen en alles wat ik daar geleerd heb. En dat wilde ik toch echt graag even met je delen. Ik vind je geweldig en niet alleen wat ik van je heb geleerd, maar ook zoals je in het leven staat en de dingen doet die je leuk vind en jou gelukkig maken. Dankjewel voor al dat!!!

Hanneke

Wij hebben jouw lezing met optreden gezien en meegemaakt. Ik wou je nog even zeggen dat wij dat heel bijzonder hebben gevonden. En vooral jouw uitstraling was heel integer en mooi bij het optreden. Wij wensen jou heel veel succes in de toekomst met je werk.

Joep

Naima laat mensen genieten van hun lijf binnen hun eigen kunnen.

Susan

Naima gebruikt heldere beelden waardoor je direct begrijpt wat ze bedoelt. Super duidelijke uitleg!

Ingrid

Ik ben meer in mijn lichaam gekomen en ben bewuster van mijn lichaam.

Zarra

Buikdansen is voor mij een kompas waardoor ik beter naar mijn gevoel luister. Zodat ik weet wat ik wil en waar ik sta.

Een jaar geleden had ik nog nooit gedanst, wat onzekerheden met zich meebracht. Kan ik het wel? Wat vindt de rest ervan? Doe ik het wel goed? Het was zo mooi om op te merken dat dit gedurende de maanden minder werd en ik meer zelfvertrouwen kreeg. Loslaten van je gedachten en opgaan in je gevoel. En soms weer terug in je hoofd zitten, dat opmerken en het weer loslaten. Het is heel waardevol hoe het dansen je bewust maakt van processen die eigenlijk altijd gaande zijn in het leven. De ontzettend fijne groep heeft me daarbij geholpen, door samen te dansen en elkaar terug te geven wat je ziet.

Petri

Jong, oud, dik of dun: buikdans is er voor iedereen!
Marieke neemt je mee in haar vrolijke energie om de wereld van de Oriëntaalse dans te verkennen. Ze heeft een goed gevoel voor ritme, melodie en het karakter van de muziek. Ze creëert een veilige en positieve omgeving om je te ontwikkelen en tot bloei te laten komen. Ze laat je stralen!

Marieke heeft oor voor persoonlijke wensen (van haar cursisten) en oog voor detail. Door haar jarenlange ervaring als danseres en lerares weet zij ook de leerlingen die al jaren bij haar dansen te inspireren en steeds weer nieuwe dingen te leren.

Mede door haar vele reizen naar Egypte heeft zij de Egyptische cultuur goed leren kennen. Zij streeft ernaar zo dicht mogelijk bij de bron, de oorsprong van de Oriëntaalse dans te blijven. Dit geeft een stabiele basis, die doorwerkt in het dagelijks bestaan. Evenwicht in de dans is balans in het leven!

Geerke

Na de privé buikdans les ga ik altijd ontspannen en blij naar huis. Marieke ziet alles en haar zachte sturing richting ontspannen en voelen helpt enorm om het contact met mijn lijf en mijn buik in het bijzonder te verdiepen.

Eveline

Naima is een danseres die de oorsprong van de dans begrijpt en die je het plezier van dansen kan leren.

Odeke

Wij hebben een lezing met demonstratie van Naima bijgewoond. We hebben enorm genoten en deze avond als heel bijzonder ervaren. Met name van haar uitstraling en vakmanschap.

Cees
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram