Egyptische Buikdansschool Naima
info@naima.nl
+31 644 818 040

Reacties

Ik ben meer in mijn lichaam gekomen en ben bewuster van mijn lichaam.

Zarra

Naima gebruikt heldere beelden waardoor je direct begrijpt wat ze bedoelt. Super duidelijke uitleg!

Ingrid

Afgelopen maandag moest ik aan je denken. Ik realiseerde mij weer eens hoe waardevol jouw lessen voor mij zijn. Tijdens de zwangerschapsyoga ging het over de juiste stand van het bekken en ineens kwam weer het beeld van het -naar voren krullende staartje- in mij op. Door dat in te beelden, is het ineens zo gemakkelijk om in mijn kern te gaan staan en zo ook mijn kindje in mijn kern te dragen. Alsof het naar voren krullende staartje een soort handje is waarmee ik mijn kindje stevig en liefdevol bij mij kan houden. Zo belangrijk om dat ook daadwerkelijk te doen voor mij en voor mijn kindje. Zo dankbaar voor jouw lessen en alles wat ik daar geleerd heb. En dat wilde ik toch echt graag even met je delen. Ik vind je geweldig en niet alleen wat ik van je heb geleerd, maar ook zoals je in het leven staat en de dingen doet die je leuk vind en jou gelukkig maken. Dankjewel voor al dat!!!

Hanneke

Naima is een danseres die de oorsprong van de dans begrijpt en die je het plezier van dansen kan leren.

Odeke

Het is ongelooflijk hoe mooi jij kunt dansen, stralen en mensen daarin meenemen.

Eva

Wij hebben een lezing met demonstratie van Naima bijgewoond. We hebben enorm genoten en deze avond als heel bijzonder ervaren. Met name van haar uitstraling en vakmanschap.

Cees

Wat ben jij een gave topdocent zeg! En je geeft zó leuk les!

Renata

Wij hebben jouw lezing met optreden gezien en meegemaakt. Ik wou je nog even zeggen dat wij dat heel bijzonder hebben gevonden. En vooral jouw uitstraling was heel integer en mooi bij het optreden. Wij wensen jou heel veel succes in de toekomst met je werk.

Joep

Naima laat mensen genieten van hun lijf binnen hun eigen kunnen.

Susan

Jong, oud, dik of dun: buikdans is er voor iedereen!
Marieke neemt je mee in haar vrolijke energie om de wereld van de Oriëntaalse dans te verkennen. Ze heeft een goed gevoel voor ritme, melodie en het karakter van de muziek. Ze creëert een veilige en positieve omgeving om je te ontwikkelen en tot bloei te laten komen. Ze laat je stralen!

Marieke heeft oor voor persoonlijke wensen (van haar cursisten) en oog voor detail. Door haar jarenlange ervaring als danseres en lerares weet zij ook de leerlingen die al jaren bij haar dansen te inspireren en steeds weer nieuwe dingen te leren.

Mede door haar vele reizen naar Egypte heeft zij de Egyptische cultuur goed leren kennen. Zij streeft ernaar zo dicht mogelijk bij de bron, de oorsprong van de Oriëntaalse dans te blijven. Dit geeft een stabiele basis, die doorwerkt in het dagelijks bestaan. Evenwicht in de dans is balans in het leven!

Geerke
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram