Egyptische Buikdansschool Naima
info@naima.nl
+31 644 818 040

Reacties

Naima laat mensen genieten van hun lijf binnen hun eigen kunnen.

Susan

Buikdansen is voor mij een kompas waardoor ik beter naar mijn gevoel luister. Zodat ik weet wat ik wil en waar ik sta.

Een jaar geleden had ik nog nooit gedanst, wat onzekerheden met zich meebracht. Kan ik het wel? Wat vindt de rest ervan? Doe ik het wel goed? Het was zo mooi om op te merken dat dit gedurende de maanden minder werd en ik meer zelfvertrouwen kreeg. Loslaten van je gedachten en opgaan in je gevoel. En soms weer terug in je hoofd zitten, dat opmerken en het weer loslaten. Het is heel waardevol hoe het dansen je bewust maakt van processen die eigenlijk altijd gaande zijn in het leven. De ontzettend fijne groep heeft me daarbij geholpen, door samen te dansen en elkaar terug te geven wat je ziet.

Petri

Het is ongelooflijk hoe mooi jij kunt dansen, stralen en mensen daarin meenemen.

Eva

Naima gebruikt heldere beelden waardoor je direct begrijpt wat ze bedoelt. Super duidelijke uitleg!

Ingrid

Wij hebben een lezing met demonstratie van Naima bijgewoond. We hebben enorm genoten en deze avond als heel bijzonder ervaren. Met name van haar uitstraling en vakmanschap.

Cees

Wat ben jij een gave topdocent zeg! En je geeft zó leuk les!

Renata

Ik ben meer in mijn lichaam gekomen en ben bewuster van mijn lichaam.

Zarra

Wij hebben jouw lezing met optreden gezien en meegemaakt. Ik wou je nog even zeggen dat wij dat heel bijzonder hebben gevonden. En vooral jouw uitstraling was heel integer en mooi bij het optreden. Wij wensen jou heel veel succes in de toekomst met je werk.

Joep

Na de privé buikdans les ga ik altijd ontspannen en blij naar huis. Marieke ziet alles en haar zachte sturing richting ontspannen en voelen helpt enorm om het contact met mijn lijf en mijn buik in het bijzonder te verdiepen.

Eveline

Naima is een danseres die de oorsprong van de dans begrijpt en die je het plezier van dansen kan leren.

Odeke
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram