Egyptische Buikdansschool Naima
info@naima.nl
+31 644 818 040

Optredens en lezingen

Solo

Met een vrolijk buikdansoptreden geeft Naima letterlijk glans aan uw feest, evenement of diner. Haar lichaam gebruikt zij als instrument om de muziek te vertalen. Stil blijven zitten gaat niet; u krijgt vanzelf zin om mee te doen. Boek een optreden van Naima.

Live muziek

Samen met Nectar, Naima’s vaste live muzikanten, wordt een optreden nog intenser. De muziek en dans worden nog meer één geheel en komen nog beter bij u binnen. Dít is hoe Egyptische buikdans is bedoeld. Boek een optreden van Naima met Nectar.

Dans-ensemble

Naast een solo optreden kunt u ook genieten van Naima samen met haar dans-ensemble. Het ensemble bestaat uit een aantal enthousiaste leerlingen die al jaren les volgen bij Naima en ervaren zijn met optreden. U verlaat uw feest, evenement of diner met een lach op uw gezicht. Boek een optreden van Naima met haar Dans-ensemble.

Lezingen

Egypte, haar geschiedenis en cultuur. Oriëntaalse dans en muziek in al haar facetten. Naima belicht deze onderwerpen vanuit haar kennis van het menselijk lichaam en de beeldende kunst. Haar eigen ervaringen in het land aan de Nijl kleuren het verhaal. Tijdens de lezing belandt u in een andere wereld door de prachtige foto’s, filmmateriaal en misschien wel een optreden van Naima. Gaat u mee op reis?

Onderwerpen

  • Het Oriëntalisme
  • Buikdans en Oriëntalisme
  • Geschiedenis van de Buikdans
  • Dansen in Egypte
  • Buikdanskleding
  • Oriëntaalse muziek leren luisteren

 

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram