Egyptische Buikdansschool Naima
info@naima.nl
+31 644 818 040

Lessen

Buikdans basis, midden of gevorderd?

Naima deelt de groepen zo homogeen mogelijk in. Dit gaat in overleg met de cursist. Naima bekijkt drie verschillende punten: techniek, lichaamsbewustzijn en muziekinterpretatie.

Wat je leert

In de lessen werk je aan lichaamscoördinatie en techniek. Je leert de Arabische muziekritmes herkennen en interpreteren, en past deze kennis toe in (half)choreografieën. Het vertrouwen in jezelf groeit zodat jouw beleving van de muziek je de vrijheid geeft om te improviseren. Met én zonder sluier, stok of vingercimbaaltjes.

Plezier en respect

Buikdansles van Naima is een belevenis van aanstekelijk plezier en enthousiasme. In haar lessen staan respect voor het vrouwenlichaam en vrolijkheid centraal.

Fit en mooi

Door wekelijkse lessen houd je op een vrolijke manier je lichaam fit. Naima werkt vanuit de natuurlijke beweging van je botten en spieren. Als je weet hoe dansbewegingen aanvoelen in je lijf en één kunt worden met de muziek, dan ben je prachtig als danseres.

Egypte en meer

Met Egyptische buikdans als uitgangspunt, leer je de verschillen en overeenkomsten van buikdansstijlen uit Marokko, Algerije, Tunesië, Turkije én het Westen. 

Bellyfulness

Je hoofd loopt over, druk druk druk. Je vindt je lichaam belangrijk, maar houd je van je eigen lijf?
In Naima’s lessen is er veel ruimte en aandacht voor lichaamsbewustzijn, er is bellyfulness. Door de focus op je buik te leggen krijg je rust in je hoofd en keer je terug naar jouw natuurlijke schoonheid.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram