Egyptische Buikdansschool Naima
info@naima.nl
+31 644 818 040
Buikdans basis 2025
‘s-Hertogenbosch
Lesdata
13, 20 en 27 januari 2025
3, 10, 17 en 24 februari
10, 17, 24 en 31 maart
7 en 14 april
12, 19 en 26 mei
Tijd
19:00 - 20:00 uur
Cursusduur
16 lessen van 60 minuten
Kosten
€ 184 voor 16 lessen van 60 minuten

Proefles € 11,50
Losse les € 14,50

Lesinformatie

Egyptische buikdans maakt blij. Het brengt je naar je gevoel en energie. Het leert je lichaam te laten meebewegen op muziek, ongeacht leeftijd, figuur of souplesse. Dat doet er allemaal niet toe. Waar het om gaat is vreugde vinden en plezier beleven aan dans.

Egyptische Buikdans valt onder de oriëntaalse dansen. Dit zijn alle dansvormen uit Noord Afrika en het Midden Oosten. Kenmerkend zijn de bekken bewegingen en de diepe verbinding van dans en (Arabische) muziek. Buikdans leer je spiraalsgewijs, d.w.z. dezelfde techniek komt steeds op een dieper niveau het lichaam binnen. De basis leg je in 1 of 2 jaar. Daarna stroom je door naar gevorderd.

Naima neemt je mee in de wereld van de oriëntaalse dans. Haar lessen zijn gevuld met vrolijke energie en humor. Dankzij vele reizen naar o.a. Egypte heeft ze een uitgebreide kennis van muziek, dans en cultuur. Door haar enthousiaste, begrijpelijke en beeldende uitleg kan ze je de bewegingen echt laten voelen. Lichaamsbewustzijn is dan ook een belangrijk onderdeel van elke les.

Dans doet leven is het motto van Naima. Ze bedoelt daarmee dat je bewust op zoek kunt gaan naar blijdschap en vreugde. Egyptische buikdans drukt levensvreugde uit. Het zet kracht onder een zachte, vrouwelijke energie. Iets voor mij ? Oriëntaalse dans is voor iedereen. Jong of oud, dik of dun, man of vrouw, iedereen kan deze dans leren. In een ontspannen sfeer ontdek je nieuwe bewegingen en muziek. Oriëntaalse dans is gezond en goed voor je lichaam. Het geeft ontspanning en vooral plezier !

Locatie
Huis 73
Schilderstraat 33
5211NB, 
‘s-Hertogenbosch

Dansklimaat:
Maximaal 13 cursisten
Ventilatiesysteem: lineair d.w.z. verse lucht in en oude lucht uit; volledige verversing 6x per uur.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram