Egyptische Buikdansschool Naima
info@naima.nl
+31 644 818 040

Reacties

Ik ben meer in mijn lichaam gekomen en ben bewuster van mijn lichaam.

Zarra

Naima gebruikt heldere beelden waardoor je direct begrijpt wat ze bedoelt. Super duidelijke uitleg!

Ingrid

Naima is een danseres die de oorsprong van de dans begrijpt en die je het plezier van dansen kan leren.

Odeke

Wij hebben een lezing met demonstratie van Naima bijgewoond. We hebben enorm genoten en deze avond als heel bijzonder ervaren. Met name van haar uitstraling en vakmanschap.

Cees

Wat ben jij een gave topdocent zeg! En je geeft zó leuk les!

Renata

Het is ongelooflijk hoe mooi jij kunt dansen, stralen en mensen daarin meenemen.

Eva

Na de privé buikdans les ga ik altijd ontspannen en blij naar huis. Marieke ziet alles en haar zachte sturing richting ontspannen en voelen helpt enorm om het contact met mijn lijf en mijn buik in het bijzonder te verdiepen.

Eveline

Buikdansen is voor mij een kompas waardoor ik beter naar mijn gevoel luister. Zodat ik weet wat ik wil en waar ik sta.

Een jaar geleden had ik nog nooit gedanst, wat onzekerheden met zich meebracht. Kan ik het wel? Wat vindt de rest ervan? Doe ik het wel goed? Het was zo mooi om op te merken dat dit gedurende de maanden minder werd en ik meer zelfvertrouwen kreeg. Loslaten van je gedachten en opgaan in je gevoel. En soms weer terug in je hoofd zitten, dat opmerken en het weer loslaten. Het is heel waardevol hoe het dansen je bewust maakt van processen die eigenlijk altijd gaande zijn in het leven. De ontzettend fijne groep heeft me daarbij geholpen, door samen te dansen en elkaar terug te geven wat je ziet.

Petri

Jong, oud, dik of dun: buikdans is er voor iedereen!
Marieke neemt je mee in haar vrolijke energie om de wereld van de Oriëntaalse dans te verkennen. Ze heeft een goed gevoel voor ritme, melodie en het karakter van de muziek. Ze creëert een veilige en positieve omgeving om je te ontwikkelen en tot bloei te laten komen. Ze laat je stralen!

Marieke heeft oor voor persoonlijke wensen (van haar cursisten) en oog voor detail. Door haar jarenlange ervaring als danseres en lerares weet zij ook de leerlingen die al jaren bij haar dansen te inspireren en steeds weer nieuwe dingen te leren.

Mede door haar vele reizen naar Egypte heeft zij de Egyptische cultuur goed leren kennen. Zij streeft ernaar zo dicht mogelijk bij de bron, de oorsprong van de Oriëntaalse dans te blijven. Dit geeft een stabiele basis, die doorwerkt in het dagelijks bestaan. Evenwicht in de dans is balans in het leven!

Geerke

Naima laat mensen genieten van hun lijf binnen hun eigen kunnen.

Susan
Egyptische Buikdansschool Naima
info@naima.nl
+31 644 818 040 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram