Egyptische Buikdansschool Naima
info@naima.nl
+31 644 818 040
Buikdans en borst verzorging
Zaltbommel
Lesdatum
17 juli
Tijd
13:00 - 17:00 uur
Kosten
75
Lesinformatie

Een heerlijke middag voor jezelf in verbinding met andere vrouwen, gevuld met dans en massage. Begeleid door twee specialisten: Ellie de Heus, borstverzorging en Marieke van Beek, buikdans.

Besteed je wel eens aandacht aan de verzorging van je borsten? Er liggen vaak onbewuste emoties opgeslagen in het weefsel van je borsten. Met behulp van massage kun je daarmee in contact komen en je borsten hiervan bevrijden. Ellie de Heus van Damesmassages uit Hedel gaat ons vertellen hoe dat werkt en we gaan het ook doen. Het is een hele bijzondere ervaring, interessant voor elke vrouw.

In het buikdansgedeelte van deze workshop leert Naima je de buikdans technieken van het borst gebied. We maken de ribbenkast los, oefenen met coördinatie en leren een leuke danscombinatie. Tevens zorgt ze voor een goede gronding en basis om alle losgemaakte energie af te voeren naar moeder aarde. Ook als je nog nooit hebt gebuikdanst kun je deelnemen aan deze workshop. Naima werkt met de energie en het dans niveau wat er is op dat moment.

In het ritme van de maan

Deze workshop valt in de serie In het ritme van de maan.
In het ritme van de maan is een maandelijkse workshop op zaterdagmiddag. Een workshop waarin we dansen, spelen en samenzijn. Steeds met buikdans als basis. Buikdans wakkert je creativiteit aan.

Locatie
Integraal Gezondheidscentrum
De Virieusingel 8
5301 GB, 
Zaltbommel
Egyptische Buikdansschool Naima
info@naima.nl
+31 644 818 040 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram