Egyptische Buikdansschool Naima
info@naima.nl
+31 644 818 040
Buikdansles algemeen nivo
Breda
Lesdata
17 september
1, 8 en 22 oktober
Tijd
10:30 - 12:00 uur
Cursusduur
4 lessen van 90 minuten
Kosten
65 €

Deze cursus is alleen als geheel te boeken.

Lesinformatie

Egyptische buikdans maakt blij. Het brengt je naar je gevoel en energie. Het leert je lichaam te laten meebewegen op muziek, ongeacht leeftijd, figuur of souplesse. Dat doet er allemaal niet toe. Waar het om gaat is vreugde vinden en plezier beleven aan dans.
Egyptische Buikdans valt onder de oriëntaalse dansen. Dit zijn alle dansvormen uit Noord Afrika en het Midden Oosten. Kenmerkend is de diepe verbinding van dans en Arabische muziek.

Buikdans leer je spiraalsgewijs, d.w.z. dezelfde techniek komt steeds op een dieper niveau het lichaam binnen. De basis leg je in 1 - 2 jaar.

Naima neemt je mee in de wereld van de oriëntaalse dans. Haar lessen zijn gevuld met vrolijke energie en humor. Dankzij vele reizen heeft ze een uitgebreide kennis van muziek, dans en cultuur. Ze leerde van danseressen en dansers uit Turkije, Algerije, Marokko en vooral Egypte.
Door haar enthousiaste, begrijpelijke en beeldende uitleg kan ze je de bewegingen echt laten voelen.
Dans doet leven is het motto van Naima. Ze bedoelt daarmee dat je bewust op zoek kunt gaan naar blijdschap en vreugde. Egyptische buikdans drukt levensvreugde uit. Het zet kracht onder een zachte, vrouwelijke energie.

Iets voor mij ?
Oriëntaalse dans is voor iedereen. Jong of oud, dik of dun, man of vrouw, iedereen kan deze dans leren. In een ontspannen sfeer ontdek je nieuwe bewegingen en muziek. Oriëntaalse dans is gezond en goed voor je lichaam. Het geeft ontspanning en vooral plezier !

Locatie
Zero Point, Tuinzaal
Ceressstraat 29
4811 CA, 
Breda

Dansklimaat:
Maximaal cursisten
Ventilatiesysteem: luchtstroom ramen en deuren tegenover elkaar open
Er is een ionisator aanwezig

Egyptische Buikdansschool Naima
info@naima.nl
+31 644 818 040 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram